Liviana-Elena



Dragi prieteni,

A fost odată ca niciodată o familie fericită.

Bunul Dumnezeu s-a milostivit către ei şi le-a dăruit în martie 2004 o fetiţă.

Părinţii s-au decis să o boteze Liviana-Elena. Liviana vine din contopirea numelor parintilor (Liviu şi Dana), iar Elena a fost numele uneia dintre bunicile părinţilor.

Liviana creştea frumos, era un copil sănătos, voios, minunat. Aducea bucurie tuturor.

Apoi, pe cînd fetiţa împlinise 3 ani şi 8 luni, a apărut Monstrul cel Rău. În această poveste monstrul se numeşte Neuroblastom.

Şi cu toţii au început lupta: rugăciuni înălţate către Dumnezeu, operaţii, chimioterapie, analize, venule, înţepături nenumărate, izolare a copilului ce avea acum imunitatea scăzută ... toate astea au durat mai bine de 1 an.

La analizele amănunţite făcute după 1 an de luptă, părea că Monstrul a fost înfrînt. Liviana a fost declarată ca fiind în remisie completă şi anunţa pe toată lumea victoria ei: "Am împlinit 5 ani !"

Familia a început să creadă că vor avea şi ei parte de o viaţă normală şi plină de acele lucruri banale minunate: trezit dimineaţa şi mers la grădiniţă, plimbări în parc şi joacă cu alţi copii, pregătiri pentru serbări la grădiniţă.

Numai că toate astea au durat mult prea puţin.

La începutul lunii iunie, după doar cîteva luni de la încetarea chimioterapiei, Liviana a acuzat durere la un picioruş. Şi analizele făcute au sugerat posibilitatea ca Monstrul să fi revenit. Operaţia şi apoi examenele histopatologice au confirmat: Monstrul a revenit !!!

Medicul Livianei recomandă tratamente în străinătate, doar că acestea sînt foarte scumpe...

Părinţii nu mai pot lupta singuri. Au nevoie de niste Super Eroi cu inimi mari care să îi ajute. Aceşti Super Eroi ar putea da o şansă ca povestea acestei familii să se sfîrşeasca aşa cum se sfîrşesc poveştile frumoase ce umplu de bucurie sufetele copiilor care le ascultă: "Şi au TRĂIT fericiţi pînă la adînci bătrîneţi !"

Detalii gasiti pe Liviana-Elena

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

 
Copyright 2010 Ha! sa ajutam s! no!
intretinut de championsurl