Hai sa ajutam si noi!E cazul sa facem si ceva concret cu blogul acesta! Cel putin in domeniul umanitar... La ce m-am gandit? Sunt "n" articole in care se cere ajutorul pentru un om mai putin fericit decat noi, asta ca sa nu zic un om disperat… M-am tot gandit ce si cum s-ar putea face in asa fel incat sa atragem cu totii si in acelasi timp atentia catre aceste cazuri; acum se face disociat si astfel se dilueaza mesajul.

Nu stiu, poate ca gresesc, poate ca-i mai bine asa cum e acum. Astept sa-mi spuneti si voi.

Stati sa va zic ideea… ma gandeam ca ar fi mai eficient sa avem un blog, un site ceva unde sa centralizam probleme de genul acesta. Sa le organizam cum trebuie, sa le documentam, atat cat putem, si, la un anumit moment din saptamana, din fiecare saptamana, sa trimitem cu totii un email scurt la tori cunoscutii nostri in care sa spunem “Ajuta”, cu link catre blogul / site-ul asta, iar ei la randul lor sa dea mai departe... Fiecare are o lista de mess si daca s-ar da catre ei un semnal poate popularizam mai bine. Din vorba-n vorba cum se spune...

Cum suna?

Daca ne-am organiza ai trimite un mail o data pe saptamana, in fiecare saptamana, in acelasi timp cu ceilalti, cu postul respectiv?

2 comentarii:

Bianca spunea...

VA ROG DIN SUFLETUL MEU DACA DORI-TI Sa FACE-TI CUNOSCUT BLOGUL MEU http://savebianca.blogspot.com/ PRIETENILOR DUM CU SUFLET MARE SI BUN CU RESPECT BIANCA VELICHEA 17 ANI .

Bianca spunea...

VA MULTUMESC DIN SUFLET PENTRU TOT ,FACIND CUNOSCUT CAZUL MEU ACUM NU IMI RAMINE DECIT UN GIND SI O RUGAMINTE ,LA BUNUL DUMNEZEU SI SEMENII SAI DE AMI INTINDE O MINA DE AJUTOR MACAR ....SA POT MERGE LA LICEU ZILNIC SI TRATAMENT (LA GIMNASTICA-SPORTIVA ,KINETO-TERAPIE SI MASAJ )E TOT CE-MI DORESC ACUM .

Trimiteți un comentariu

 
Copyright 2010 Ha! sa ajutam s! no!
intretinut de championsurl