Bianca Velichea

Eu sunt Bianca
Bianca Velichea

Buna ziua, oameni buni, numele meu e Bianca Velichea, am 16 ani si locuiesc in Valul lui Traian, jud. Constanta. La 15 ani am fost diagnosticata la Spitalul Clinic Fundeni cu o boala grava si rara, amitrofie spinala progresivã, sindromul Kugelberg-Welander si al II-lea diagnostic hernii intraspongiloase T11 si L14. Ce inseamna acest diagnostic pentru mine? Am dureri de oase si de muschi, nu ma pot urca in mijloacele de transport fara ajutorul cuiva, nu pot urca scarile decat cu mare greutate, ma ridic de pe scaun sau din pat cu mare greutate, sprijinind mainile de genunchi pentru a ma putea echilibra. Cad foarte usor pentru ca imi pierd echilibrul. Am dureri de cap, intepaturi de inima si de multe ori imi curge sange din nas. Boala poate evolua foarte repede si pot ajunge in scaun cu rotile.
Tot ce-mi doresc e sa inving aceasta boala cruda si grea, care imi fura zambetul si copilaria, speranta de a trai. Am incercat tot ce a fost posibil pentru a impiedica boala sa inainteze, medicamentele prescrise de medici nu m-au ajutat prea mult. Ceea ce da unele rezultate sunt exercitiile de kinetoterapie si tratamentul naturist cu venin de albine, care e foarte dureros, dar macar ma ajuta. Din pacate, acestea costa, iar parintii mei, care mi-au fost intotdeauna cel mai de pret suport si sprijin, nu mai au nici cea mai mica idee de unda sa mai ia bani pentru tratamentele mele. Durerea bolii e si mai mare pentru ca stiu cat muncesc si se sacrifica ei pentru mine.

Oameni dragi, am scris aceste randuri in speranta ca oameni cu suflet le vor citi si ne vor ajuta. Din sufletul unei fete de 16 ani care isi doreste sa-si traiasca adolescenta si al unor parinti care ar face orice pentru sanatatea copilului lor, va cerem ajutorul. Dacă ati citit aceste randuri, nu le treceti cu vederea, dati mesajul nostru mai departe. Din inima va rugam sa ne ajutati. Am deschis un cont in care orice om cu suflet mare si credinta in bunul Dumnezeu poate dona pentru Bianca.

Detalii gasiti pe Bianca Velichea

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

 
Copyright 2010 Ha! sa ajutam s! no!
intretinut de championsurl